yhteystiedot

Puheenjohtaja

Lotta Luukka-Kaivola
puheenjohtaja@knowhau.net

Varapuheenjohtaja
Linda Scharin

Sihteeri

Jenni Heikkinen
knowhau.ry@gmail.com

Jäsensihteeri
/rahastonhoitaja

Lea Ralli
jasensihteeri@knowhau.net

Knowhaulaisia esittäytyy

 

Lotta Luukka-Kaivola

Olen Lotta Luukka-Kaivola, 90-syntynyt koiraharrastaja Joutsenosta. Kotona  meillä asustaa kaksi bordercollieta, Wallxera’s Abrasboss ”Juno” ja poikansa FI & LV MVA Linnaniityn Brädi ”Brädi”.  Junon kanssa kilpailemme agilityn 3.luokassa ja Brädi on aloittelemassa kisauraansa. Molemmat pojat ovat suorittaneet rally-tokossa RTK 1 ja työn alla ovat avoimen luokan liikkeet. Brädin kanssa harrastamme myös vepeä sekä näyttelyitä. Olen mukana molempien koirieni kanssa myös kaverikoiratoiminnassa.

Jenni Heikkinen
Olen Jenni Heikkinen, ollut mukana KnowHaun toiminnassa sen perustamisesta alkaen. Kotoa minulta löytyvät lagotot Rossi sekä Rilla ja niiden lisäksi omistan muutamia yhteistyökoiria. Koirieni kanssa olen pääsääntöisesti harrastanut näyttelyitä, tokoa ja rally-tokoa. Lisäksi olen enemmän tai vähemmän harrastellut agilitya, mejää, jälkeä sekä noseworkia. Tulevaisuudessa pääsen toivottavasti aloittamaan myös kasvatustyön lagottojen parissa.
Vaikka yhdistyksemme on pieni, toivon että pystymme tarjoamaan jäsenillemme aina mahdollisuuksien mukaan matalan kynnyksen ja hyvän mielen koulutuksia. Nähdään treeneissä!
Lea Ralli

Olen Lea Ralli. Kotoa minulta löytyy kaksi beaglea Roope ja Pate sekä jämtlanninpystykorva Huuko. Koirien kanssa harrastan näyttelyitä, Rally-tokoa, metsästystä sekä metästyskoirakokeita. Tavoitteeni on, että myös metsästyskoirat pääsevät kauden ulkopuolella harrastamaan mielenvirikkeeksi agilityä, rally-tokoa, näyttelyitä tai vaikkapa doboa. Toivotan kaikki lämpimästi mukaan KnowHaun toimintaan!

Terveisin Lea Ralli

Löydät Knowhaun myös facebookista!

Kuvien lähteet Pasada Oy (www.pasada.fi) ja kuvapankki. Sivujen tuotanto Pasada Oy.